Rezultate FINALE Concursul de Limbă, Comunicare și Literatură Română „Ionel Teodoreanu”, Concursul de Matematică „Traian Lalescu” - 28 mai 2022

 

Rezultate FINALE Concurs Ionel Teodoreanu 2022

Rezultate FINALE Concurs Traian Lalescu 2022

Rezultate CUMULATE Concursuri cl. a V-a 2022

Rezultate finale la Concursul de Limbă, Comunicare și Literatură Română „Ionel Teodoreanu” și la Concursul de Matematică „Traian Lalescu”, 28 mai 2022

Precizări pentru admiterea elevilor în clasa a V-a

 

Conform precizărilor anterioare, elevii cu premiile I, II și III de la Concursul ”Ionel Teodoreanu” și de la Concursul ”Traian Lalescu” sunt declarați admiși pentru clasa a V-a în cadrul Colegiului Național ”Costache Negruzzi” Iași (vezi AICI: IT și TL). De asemenea, sunt declarați admiși în clasa a V-a, pe baza punctajelor cumulate de la cele două concursuri, elevii din lista afișată (vezi AICI).

Elevii care au obținut mențiuni rămân pe o listă de rezervă, urmând să fie admiși în funcție de opțiunile și înscrierile elevilor premiați, pe locurile rămase libere.

Pentru înscrierea elevilor declarați admiși în clasa a V-a, părinții vor depune următoarele documente:

 - cerere (vezi AICI)

- copie certificat naștere elev

- copie acte identitate părinți

- fișa medicală (depusă la cabinetul medical al școlii până la începerea cursurilor anului școlar 2022-2023).

Programul înscrierilor:

Marți, 31 mai: 9.00-16.00

Joi, 2 iunie: 9.00-16.00

Vineri, 3 iunie: 9.00-12.00    

Elevii admiși care nu se vor înscrie până la data de 3 iunie 2022 își vor pierde locul obținut prin concurs.

ATENȚIE: Precizăm că elevii admiși care intenționează să studieze o limbă străină în regim intensiv vor completa cererea (disponibilă AICI) și vor urmări pe site-ul Colegiului precizările privind testul de competențe lingvistice (conform Procedurii ISJ Iași disponibile AICI).

 

 

Top