Evaluarea Națională a elevilor clasei a VIII-a

LUNI – 19 IUNIE 2017 limba română
MIERCURI – 21 IUNIE 2017 matematică

• Accesul elevilor în sălile de examen se face pe UȘA DE ACCES PENTRU ELEVI – ARIPA DE VEST, între orele 7.45 – 8.30, pe baza cărții de identitate sau a certificatului de naștere. După ora 8.30, accesul elevilor în sala de examen se face cu numai cu acordul comisiei judeţene.
• Se interzice candidaților să introducă în sălile de examen ghiozdane, rucsacuri, sacoșe, poșete etc., candidații având obligația de a lăsa obiectele menționate în sala de bagaje – SALA P11. Candidații care refuză depozitarea obiectelor menționate în sala de bagaje nu vor fi primiți în examen.
• Se interzice candidaților la evaluarea națională să aibă, în sălile de examen, asupra lor, în obiectele de îmbrăcăminte sau încălțăminte, în penare ori în băncile în care sunt așezați, orice fel de lucrări: manuale, cărți, dicționare, culegeri, memoratoare, notițe, însemnări, rezumate, ciorne sau lucrări ale altor candidați etc., care ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, precum și telefoane mobile, căști audio, smartwatch-uri și orice mijloc electronic de calcul sau de comunicare care permite conectarea la internet/la rețele de socializare și ar putea fi utilizate pentru rezolvarea subiectelor, pentru efectuarea calculelor, pentru comunicare între candidați sau cu exteriorul.
• Rezolvarea subiectelor se scrie pe foaia tipizată de examen. Soluţiile scrise pe ciorne sau pe foaia cu subiectul multiplicat nu se iau in considerare
• Elaborarea lucrării scrise se face numai cu cerneală sau pastă de culoare albastră, iar pentru executarea schemelor sau desenelor se va folosi numai creion negru
• Dacă un elev a greşit, taie fiecare rând greşit cu o linie orizontală.

Repartizare – Limba română

Repartizare – Matematică

  • Copyright

    Copyright © 2018 Colegiul Național "Costache Negruzzi" Iași. Toate drepturile rezervate.